Web Analytics Made Easy - Statcounter

از قیمت بالای بازیکنان در بازار این روز های نقل و انتقالات فوتبال ایران که بگذریم به یک معضل جدید می رسیم؛ دلالانی که با مدیران همدست شده اند و تیم ها را پکیجی می بندند!

نقل و انتقالات فوتبال ایران همچنان ادامه دارد و این روز ها تیم ها به دنبال جذب مهره های مدنظر خود هستند.

به گزارش طرفداری، فوتبال ایران این روزها از مشکلات زیادی رنج می برد و هر روز و هر فصل هم به این مشکلات اضافه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این که نقل و انتقالات فوتبال جهان ارتباط ناگسستنی ای با ایجنت ها دارد، شکی نیست و نمی توان آن را انکار کرد اما در حالی که در فوتبال ایران به خصوص در همین پنجره نقل و انتقالات قیمت ها به صورت نجومی ای بالا رفته، نبض بازار در دستان دلال های ایجنت نمایی است که هر کدام از آن ها به صورت پکیجی تیم های لیگ برتر را می بندند. در فصول گذشته ما از این دست دلال ها تنها یکی دو مورد داشتیم که یک دلال خودش و یا شرکتش به صورت کامل تیم را می بست و همین قضیه به خودی خود مشکلات زیادی در بازار نقل و انتقالات به وجود آورد و حالا متاسفانه تعداد چنین موردهایی در فوتبال ایران افزایش یافته و قطعا این اتفاق عواقب هولناکی برای باشگاه های ایرانی خواهد داشت.

در این روزها شاهد هستیم به صورت شفاف افراد مختلف در حال پکیجی بستن تیم های بزرگ هستند و به جای این که باشگاه ها به دنبال تک بازیکنان تاثیر گذار باشند، مجبور هستند از طریق یک دلال به صورت پکیجی بازیکن بگیرند و بازار به سمتی رفته که باشگاه ها وارد این بازی کثیف شده اند. در شرایطی که اگر یک دلال بازیکن زیادی در یک باشگاه داشته باشد، به نوعی اختیارات تیم به دست آن دلال می افتد چرا که در فوتبال ایران بازیکنان تاثیرپذیری بسیار بالایی از دلال ها دارند و بخشی از تصمیم گیری ها همان تصمیم گیری دلال ها برای تیم ها است که فردا روزی می توانند بازیکنان خود را وادار به اعتصاب یا تبانی و یا حتی شرط بندی کنند.

سازمان لیگ به جای شوخی بی مزه سقف قرارداد که بیشتر به طنز تلخ شبیه است تا قانون، چرا با این پکیج بندها برخورد نمی کند؟ چرا مدیری که خودش همدست دلال ها شده و فقط از یک دلال خاص بازیکن می گیرد، راحت به فعالیت مشغول است؟ چرا به یک مدیر دیگر اجازه داده می شود تمام نقل و انتقالات باشگاه را به یک دلال بسپارد؟ یعنی سازمان لیگ نمی داند همین حالا چند تیم متمول در لیگ برتر را فلان دلال و بهمان دلال به شکل پکیجی می بندند؟ دلال ها عامل اصلی گرانی فوتبال هستند و خنده دار اینجاست که سازمان لیگ دنبال پایین آوردن دستمزد فوتبالیست هاست اما مشکلی با پورسانت بالای دلال ها ندارد! در صورت ادامه این روند باید حق را به همان منتقدینی داد که می گویند دلال ها بخشی از پورسانت خود را با برخی مسئولان شریک می شوند و به همین دلیل از حاشیه امنیت برخوردارند و درهای اتاق مسئولان همیشه به روی آنها باز است.

 

اخبار داغ 

مهدی طارمی از کسب جایزه بهترین بازیکن فصل پرتغال بازماند رافائل سیلوا جام قهرمانی استقلال را تتو کرد + عکس بایرن مونیخ مبلغ مورد نظر یوونتوس را برای دلیخت پرداخت نخواهد کرد بازگشت زودتر از موعد لیونل مسی به تمرینات پاری سن ژرمن / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: نقل و انتقالات فوتبال ایران دلال ها یک دلال تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!

روزنامه اعتماد-صبح روز چهارشنبه روزنامه اعتماد در خبری اختصاصی نوشت «مشخص شده علی خطیر به پایان کار خود در استقلال رسیده» و به زودی برکنار می‌شود. آخر همان شب خبر اخراج خطیر روی خروجی خبرگزاری‌ها درج شد.

علی خطیر مدیرعاملی که ۱۰‌ماه قبل با هزار ابهام و سوال به صندلی مدیریتی یکی از دو باشگاه بزرگ کشور رسیده بود بعد از واگذاری سهام باشگاه به هلدینگ خلیج‌فارس به سمت در‌های خروجی باشگاه هدایت شد تا یک دوره پرتنش، پرحاشیه و البته بدون دستاورد به پایان برسد. در ادامه نگاهی گذرا داریم به نقاط عطف کارنامه این مدیر جنجالی.

 
علی خطیر با پرزنت و حمایت حسین قربانزاده رییس قبلی سازمان خصوصی‌سازی، پشتیبانی رییس فعلی فدراسیون فوتبال که او را به سمت مشاور خود منصوب کرده بود، حمایت برخی نهاد‌های خارج از فوتبال به مدیرعاملی استقلال رسید. اولین سوالی که در آن زمان در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها مطرح شد، این بود: مگر خطیر دوتابعیتی نیست؟ پس چطور برخلاف قانون مجلس توانسته جایگاهی چنین مهم را به دست آورد؟ این سوال امروز هم پابرجاست و باید آنهایی که او را به مدیرعاملی استقلال رساندند حتما به آن پاسخ دهند. مشخصا قربانزاده و حمید سجادی وزیر سابق ورزش.

 
همان موقع بسیاری از کارشناسان و اهالی فوتبال ابهامات دیگری در مورد توان مدیریتی خطیر مطرح کردند: شرایطی که او با آوردن استراماچونی به وجود آورد، درگیری‌اش با وینفرد شفر، کی‌روش و علیرضا حقیقی، ماجرا‌های بازی پرسپولیس و النصر، پرونده‌های مربوط به باشگاه تراکتور و.

 
با این حال آنچه این مدیر در پیش از آمدن به باشگاه استقلال رقم زده بود در مقابل دوران ۱۰‌ماهه او در جمع آبی‌ها داستان دیگری است.

 
تا به حال سابقه نداشته است که یک مربی فوتبال با مدیرعامل باشگاه از همان روز اول روی دنده لج بیفتد و این اتفاقی است که دقیقا از روز آمدن خطیر در باشگاه استقلال رقم خورد و جواد نکونام مقابل او موضع گرفت. دلیل چنین اتفاقی هم واضح بود هرچند هرگز به صورت رسمی اعلام نشد. منابع خبری می‌گفتند خطیر نکونام را نمی‌خواهد و منتظر فرصت است که بتواند گزینه مدنظر خود را به استقلال بیاورد. این مساله در مورد آوردن بازیکنان هم وجود داشت.

مدیرعامل باشگاه قصد داشت بازیکنانی را به تیم اضافه کند، عمدتا خارجی، که نکونام علاقه‌ای به همکاری با آنها نداشت چرا که با توجه به تجربه طولانی‌مدتش در فوتبال می‌دانست پشت پرده این نقل و انتقالات احتمالی چیست. وضعیت کارد و پنیر شدن خطیر و نکونام کار را به جایی رساند که عملا تمام تیم از سرمربی تا مربیان و بازیکنان به اضافه هواداران و پیشکسوتان مقابل مدیرعامل و نفرات مدیریتی او در بدنه باشگاه قرار گرفتند و حالا در این دو، سه روز به شکل قابل‌توجهی از رفتن خطیر ابراز خوشحالی کردند. اتفاقی کاملا بی‌سابقه در فوتبال که بعید است تکرار شود. مخصوصا اگر بدانیم حتی مدیران قبلی استقلال و حتی مربیان پیشین این تیم مثل وینفرد شفر هم از رفتن خطیر شادمان شدند!

بررسی کارنامه مدیریتی یک امر آماری و قابل اندازه‌گیری است و در فوتبال ایران و به خصوص دو باشگاه سرخابی، بیشتر معطوف به یک مورد می‌شود: اینکه مدیر مورد نظر چقدر پول وارد باشگاه کرده؟

 
خطیر در وهله اول قراردادی برای چند بازی معدود با شرکتی به نام کاسکو امضا کرد. مشخص نیست نوع نوشتن این قرارداد به چه صورت بوده که این شرکت بدون پرداخت پول کار را به اتمام رساند و هنوز پرونده این ماجرا مفتوح است. مدیرعامل استقلال سپس با یک موبایل‌فروشی وارد همکاری شد که بعد‌ها مجبور شد به خاطر حواشی لوگوی آن را از روی لباس استقلال بردارد. این هم پرونده‌ای است که احتمالا دردسر‌های بزرگی در آینده برای باشگاه خواهد ساخت. وضعیت مالی باشگاه با این شکل قرارداد‌ها به سمتی رفت که هم بازیکنان از پرداختی‌ها ناراضی شدند هم پرونده‌های بدهی باشگاه که از قبل باقی بود روی هوا ماند.

از جمله پرونده شکایت باشگاه سانتاکلارا بابت انتقال محبی. پرونده‌ای که از آبان سال گذشته مفتوح شد و هنوز آن بدهی تسویه نشده. البته مدیران استقلال مدعی بودند بخشی از این بدهی پرداخت شده که آن هم از روی مطالبات استقلال در نزد فیفا بوده است. یعنی مدیرعامل باشگاه موفق نشد پولی برای حل پرونده جور کند. در این بین برخی منابع گزارش داده‌اند پرونده شکایت سانتاکلارا از استقلال در بحث گرفتن مجوز حرفه‌ای برای باشگاه مشکل ایجاد خواهد کرد چرا که این بدهی تا موعد مقرر یعنی اوایل فروردین پرداخت نشده بود و هنوز هم پرداخت نشده.

 
در این مدت حواشی دیگری هم اطراف نام مدیرعامل استقلال مطرح شد از جمله چند بار بحث جعل سند و امضا و داستان‌های سقف قرارداد که اتفاقا خود علی خطیر در تدوین قوانین آن نقش داشت و مسائلی از این دست که به هر حال روز‌های طولانی تیم را به حاشیه برد. مخصوصا اجبار بازیکنان به کم کردن قرارداد که آنها را حسابی شاکی کرد و شرایط را به سمت عقد قرارداد‌های غیررسمی پیش برد.

 
البته مدیرعامل باشگاه تلاش کرد در این ۱۰‌ماه با برخی اقدامات برای خودش برندسازی کند. نمایشی مفرح با عنوان عقد قرارداد با چند شریک شرق آسیایی برای ساخت استادیوم یکی از این اقدامات بود. آن هم در شرایطی که دولت با همه امکاناتش هنوز در انجام پروژه ساخت استادیوم با مشکل روبه‌رو است. ملاقات‌های عجیب با سفیر عربستان و شهردار و که و که در راستای همین اقدامات نمایشی بود که امروز مشخص شده نه به کار استقلال می‌آمدند نه به کار خود شخص مدیرعامل.

حالا علی خطیر رفته! اول از همه باید آنهایی که این مدیر را با آن کارنامه روی صندلی مدیریت باشگاه بزرگ استقلال نشاندند جواب بدهند روی چه حسابی او را انتخاب کردند؟ مرحله بعدی مربوط به مالک جدید باشگاه است؛ آنها باید از این تجربه ۱۰‌ماهه درس بگیرند و برای انتخاب مدیر اجرایی تیم فارغ از جوسازی‌ها، فشار‌ها و اقدامات رسانه‌ای فردی را انتخاب کنند که تنش‌های به اوج رسیده را کاهش بدهد.

به هر حال حتی مدیری کارمندمسلک که فقط اقدامات اجرایی را انجام دهد بهتر از فردی است که نه تنها اقدام مثبتی انجام نمی‌دهد که درگیری و جنجال را سرلوحه کار خودش قرار می‌دهد. عقلانیت در پروسه انتخاب مدیر بعدی استقلال آن چیزی است که همه اهالی فوتبال از جمله استقلالی‌ها خواهان آن هستند تا در روز‌های بسیار حساس پیش رو شرایط برای قهرمانی باشگاه مهیا شود.

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • برتری پرگل فاینورد در حضور علیرضا جهانبخش
  • شیخ بهایی، عالمی چندبعدی بود
  • سرمربی لیگ برتری جریمه میلیاردی شد
  • سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران برای سرمربی لیگ برتری
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • انتقاد تند مدیر سپاهان/ کمیته انضباطی به تخلفات سنگین هواداران پرسپولیس رسیدگی کند
  • انتقاد تند مدیر سپاهان از هواداران زن و مرد پرسپولیس
  • روایت مدیر تیم سپاهان از بانوان هوادار پرسپولیس؛ پرتاب سنگ و آب جوش، فحاشی و حرکات بسیار ناشایست